Jubileumaanbiedingen!

by / / Geen categorie

Jubileumaanbiedingen - advertentie

Zaterdag 11 oktober gaat in de Dorpstraat de heer Jos Kicken starten met een bedrijf dat geschoeid is op ambachtelijke leest.” Deze tekst was 30 jaar geleden de openingszin van een artikel in het toenmalige “Kloesterstedche”, de voorloper van de huidige Troebadoer.

Jos Kicken begon zijn bedrijf destijds als goud- en zilversmid. Het voornaamste doel was het ontwerpen en vervaardigen van nieuwe sieraden en het verrichten van reparaties aan bestaande gouden en zilveren sieraden. Al snel bleek dat er vraag was naar meer. Zodoende werd het assortiment naast eigen ontwerpen uitgebreid met diverse sieraden- en horlogemerken. Het aanvankelijk puur ambachtelijke bedrijf groeide zo langzaam uit naar een juweliersbedrijf. Vanwege de groei kwam Liane ook fulltime in het bedrijf werken. In 1993 verhuisde de zaak naar het grotere, huidige pand aan de Dorpstraat 8 en werd de naam gewijzigd in Goudsmid-Juwelier  J. Kicken. Ook in dit nieuwe pand werd een modern atelier ingericht om sieraden naar eigen ontwerp te maken en reparaties uit te voeren. Voor de verkoop kwamen de dames Marie-José en José erbij en sinds jaren wordt al in dezelfde samenstelling gewerkt. In 2011 is bij een grondige verbouwing de winkel gemoderniseerd en ook vergroot om ruimte te maken voor een uitgebreidere collectie.

Dertig jaar ondernemen geeft een schat aan ervaring en heel veel leuke momenten. Een persoonlijke benadering en goede service staan bij ons altijd voorop. Wij zorgen met het hele team ervoor dat u zich bij ons thuis voelt door u te benaderen met een vriendelijk woord, gezelligheid en een gedegen advies. U kunt thuis op onze website www.juwelierkicken.nl alvast een voorproefje nemen op de samenstelling van onze collectie. Maar wij zijn vooral een fysieke winkel waar u eerst kunt zien hoe die bepaalde ring aan uw hand staat of hoe het collier past voordat u uw aankoop doet. Wij geven u graag een persoonlijk advies zodat u altijd een goede keuze kunt maken. Onze service stopt ook niet zodra u de zaak verlaat.

Gedurende de maand oktober hebben wij diverse leuke jubileumaanbiedingen. Namens het team van Goudsmid-Juwelier J. Kicken bedanken wij u voor het vertrouwen dat u ons de afgelopen 30 jaar hebt gegeven. Wij hopen u de komende jaren weer te mogen begroeten in onze zaak.

TOP