Horloges

Tommy Hilfiger - Horloges - Juwelier Kicken - Simpelveld

Graag zijn wij U behulpzaam bij het uitzoeken van een prachtig horloge. Vele modellen maken onze collectie compleet quartz of automaat, stalen of leren band. Voor ieder budget hebben we een eigentijds horloge.

Voor dames en heren hebben we een uitgebreide collectie en zijn we o.a. dealer van

Dit is ons assortiment horloges:

festina-horloge

Het van origine Zwitserse horloge merk Festina staat voor degelijkheid, elegantie, functionaliteit en kwaliteit met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.
De Festina collectie is zeer uitgebreid en biedt voor iedereen een passend horloge tegen een betaalbare prijs. Sportief, stoer, chique, trendy, modieus of elegant, Festina biedt het u allemaal.

Een Festina horloge biedt u kwaliteit en jarenlang draagplezier. Of u nu een stoere Chronograaf zoekt, een sierlijk of zakelijk dameshorloge of herenhorloge, een trendy dameshorloge of een klassiek herenhorloge, Festina heeft het in huis!

 

ice-watch

Ice-Watch is de absolute horloge hype van dit moment! Een betrouwbaar en betaalbaar horloge, verkrijgbaar in elke denkbare kleur en in diverse uitvoeringen.

rolf-cremer-horloge-excentrum-495803
De horloges van de bekende Duitse ontwerper Rolf Cremer ziet u steeds vaker in de etalages.
En terecht. Door zijn onderscheidende modellen en kleurgebruik is het Rolf Cremer horloge
een gewaardeerd mode accessoire geworden. Elke Rolf Cremer klok wordt gekenmerkt door een
flashy design is soms eenvoudig en elegant en dan weer kleurrijk en opvallend.
De collectie is wisselend en sluit zich qua kleurgebruik en ontwerp aan op de geldende modetrends.

Z

Zinzi ontwerpt nu ook een betaalbare horloge collectie! Het eerste model is de ‘Uno’ en het tweede model is de ‘My Love’. Schitterende fashionable kwaliteitshorloges met een Japans uurwerk en geheel stalen kast., Hiermee bent u helemaal bij de tijd. Nu ook stijlvolle nieuwe modellen met rosegoud gekleurde kast en band. Altijd fashionable on time met Zinzi.

TOP